Financieel

23 sep 2022Financieel administratief medewerk(st)er in het onderwijs
30 sep 2022Financiële kennis en inzicht voor onderwijsmanagers
11 nov 2022Financieel management in het onderwijs (leergang)
27 jan 2023Studiedag belastingen (speciaal voor het onderwijs)
Ga naar alle opleidingen

AO als sleutel tot begrip

Weten hoe de zaken er voor staan dankzij één druk op de knop. Het kan, maar weet je dan wat je wilt weten? “Het begrip administratieve organisatie klinkt saai. Als blijkt dat het de sleutel is tot begrip van je gegevens, wordt het ineens leuk. Net als risicomanagement, dat over zowel tegenvallers als meevallers gaat. "Onderwerpen die we dit jaar hebben opgefrist in onze leergang”, aldus docent Ronald te Loo.

Lees meer

Docenten moeten meer betrokken worden bij de bedrijfsvoering

Integratie van de bedrijfsvoering en het primair proces is voor scholen de grootste uitdaging voor de komende jaren. Want samenwerking bevordert de kwaliteit van het onderwijs. Dat zegt Ronald te Loo, docent van de leergang Financieel Management in het Onderwijs. “Ik vind dat de docent een substantieel deel van het budget zelf moet kunnen invullen.”

Lees Artikel

SchoolZakelijk erkend lid van het NRTO

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat SchoolZakelijk StudieCentrum voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Lees meer