In-Company

  • Wilt u een compleet team sterker in de schoenen laten staan?
  • Of  een veranderingsproces soepel laten verlopen
  • Of een concreet probleem op de werkplek oplossen?
  • Of zoekt u leuke workshops voor een studiedag?

FiAC verzorgt allerlei cursussen, trainingen en workshops 'ín-company'. Maatwerk op allerlei actuele thema's, verzorgd door onze ervaren trainers,  docenten en trainignsacteurs. Maatwerk dat wordt uitgewerkt in een heldere offerte met een prijs per groep.

KLIK HIER VOOR DE PAGINA MET EEN SELECTIE UIT DE VELE MOGELIJKHEDEN.

We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, met u te sparren over de meest passende scholing/training en om een vrijblijvende maatwerk-offerte op te stellen. Neem contact op met cursuscoördinator Martin Broesterhuizen via het contactformulier, e-mail m.broesterhuizen@fiac.nl of 06 4547 4250 / (0252) 340413.
 

Maatwerk met blijvend resultaat en een heldere kostprijs

In-company leveren wij maatwerk. We verbinden onze expertise met de resultaten die u beoogt. FiAC/ Schoolzakelijk is sterk in vaardigheidstrainingen gericht op praktisch optreden, waarin handelen centraal staat. Oefenen gebeurt vaak met trainingsacteurs die realistisch tegenspel bieden. We werken teamgericht, zetten in op leren samen met èn van collega’s. De resultaten van een training kunnen we borgen met een goede nazorg, verdiepingstraining en bijvoorbeeld individuele coaching.
Maatwerk heeft per project zijn eigen kostprijs, die wij voor u neerleggen in een heldere offerte. FiAC is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Onze kwalteit wordt getoets via audits. Als erkend beroepsonderwijs hebben wij een BTW-vrijstelling.