In-Company

Wilt u een compleet team sterker in de schoenen laten staan, een veranderingsproces soepel laten verlopen of een concreet probleem op de werkplek oplossen? Of zoekt u leuke workshops voor een studiedag? FiAC verzorgt allerlei cursussen, trainingen en workshops 'ín-company'. Maatwerk op allerlei actuele thema's, verzorgd door ervaren trainers en docenten, uitgewerkt in een heldere offerte.

Hieronder ziet u een kleine selectie uit alle mogelijkheden. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, met u te sparren over de meest passende scholing/training en om een vrijblijvende maatwerk-offerte op te stellen. Neem contact op via het contactformulier, via info@fiac.nl of (0252) 340413.

01. Omgaan met lastige, onredelijke en boze ouders
02. Omgaan met asociaal en agressief gedrag op school
03. Surveilleren en toezicht houden
04. Professioneel aan de telefoon en de balie
05. Pedagogisch handelen voor ondersteunend personeel
06. Omgaan met groepen leerlingen
07. Succesvol werken
08. Omgaan met de straatcultuur
09. Handhaving rookverbod op schoolterreinen
10. Overtuigend acteren en inspireren als onderwijsmanager
11. Operationele beheersing en crisismanagement bij calamiteiten
12. Herrie in het team
13. Agile, Scrum en LEAN voor OOP-en OP-teams
En er kan nog veel meer....

Maatwerktrainingen voor leidinggevenden in het onderwijs

Met onze ervaren trainers, werkend vanuit diverse expertises, bieden we onder meer de volgende mogelijkheden als in-companu training:

  • Aansturen van divers samengestelde facilitaire teams
  • Overtuigend acteren en inspireren als onderwijsmanager
  • Voeren van 'lastige', confronterende en HRM-gesprekken
  • Wendbaar en resultaatgericht teamwork ('Agile' werken)
in-company trainingen

Maatwerk met blijvend resultaat en een heldere kostprijs

Ons maatwerk bestaat uit het verbinden van onze expertise met de resultaten die u beoogt. We hebben een uitgebreid netwerk met ervaren trainers. We zijn sterk in vaardigheidstrainingen gericht op praktisch optreden, waarin handelen centraal staat. Oefenen gebeurt vaak met trainingsacteurs die realistisch tegenspel bieden. We werken teamgericht, zetten in op leren samen met èn van collega’s. De resultaten van een training kunnen we borgen met een goede nazorg, verdiepingstraining en bijvoorbeeld individuele coaching.
Maatwerk heeft per project zijn eigen kostprijs, die wij voor u neerleggen in een heldere offerte. FiAC heeft het NRTO-keurmerk en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Via audits borgen we onze kwaliteit. Als erkend beroepsonderwijs kennen wij u een BTW-vrijstelling.